Cautare

993 de rezultate pentru "eongaz timisoara" (4.02 secunde)
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
Potrivit datelor de pana acum, Romania a finalizat in acest an doar trei portiuni din autostrada Cernavoda-Constanta, Murfatlar-Valu lui Traian, Valu lui Traian-Agigea si Arad-Timisoara si sunt in total 53 de kilometri.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti". ... In plus, recent, aceasta a achizitionat firma Spumotim SA, cu cele doua fabrici de spuma detinute in Timisoara si Poiana Lacului.
Unul dintre cele periculoase a avut loc in 2009, cand un avion de linie a survolat timp de 90 de minute Aeroportul International Timisoara.
"prin acest drum ne vom conecta rapid la viitoarele autostrazi(coridoare europene) Bucuresti-Brasov-Sebes-Timisoara sau Bucuresti-Craiova-Turnu Severin-Timisoara. Accesul la aceste magistrale reprezinta premiza esentiala a dezvoltarii oricarei activitati economice importante.
La nivel local, iar aici doresc sa dau un exemplu din judetul pe care il reprezint, si anume, Timisoara, lucrurile se complica.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Pe 13 august, la Timisoara, s-a deschis al 19-lea magazin din aceasta localitate, pe Str.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... Magazinul deschis ieri la Timisoara este cel de-al 24-lea PROFI din localitate si se gaseste in complexul Chic, Str.
26, Iasi Leonidas Cluj - Str. Universitatii nr. 2, Cluj Napoca Leonidas Timisoara - Str. ... 10, Timisoara www.leonidas-online.ro facebook: Leonidas Romania
Pe termen mediu, IKEA vrea sa deschida magazine si in alte orase din tara, iar pe lista sunt Cluj, Brasov sau Timisoara. ... Cele mai multe cumparaturi online au fost facute din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str.
Reteaua PROFI a inaugurat saptamana aceasta magazine la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si Timisoara, ajungand astfel sa cuprinda in total 365 de localitati. ... Alte doua magazine au fost deschise la Timisoara, in format City.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... Noile magazine din Cluj-Napoca, Targu Secuiesc si Timisoara functioneaza in format City.
Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
La Severin am gasit un colectiv foarte bun si conditii cum putine echipe din primul esalon mai au", a spus, pentru GdS, Balace, in al carui CV sunt trecute peste 200 de meciuri jucate in prima liga si formatii precum Universitatea Craiova, Rocar Bucuresti, FC Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.
Era si inainte concurenta la echipa, dar mie mi s-a tras de la meciul cu FC Timisoara, cand am vazut acel cartonas rosu, gratuit zic eu.
Experienta dobandita in fotbal l-a determinat pe Gheorghe Fratica sa spere in continuare la promovare, desi este constient de faptul ca diferenta de 11 puncte, care o desparte de Gaz Metan Severin de primele doua clasate, Gloria Bistrita si FC Timisoara, este destul de greu de remontat.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Mobitelco Cluj si BC Timisoara. ... Luni a inceput votarea pe internet, de catre fani, pentru alcatuirea loturilor celor doua selectionate, Nord si Sud, care vor participa la All Star Game-ul romanesc, programat pe 20 martie, la Timisoara.
google-analytics.com